Bticino

Bticino

Bir dünya markası olan Bticino ev otomasyon tipi bir ürün markası olup elektrik donanımları üzerinde kişilere yenilikçi yöntemler sunmaktadır. Yaşamı daha basit bir hale getirerek verimlilik alınmasına son derece yardımcıdır.

Güvenlik, enerji tasarrufu ve mesafeli kontrol çözümleri sunan Bticino tasarım imkânlarını da genişletmeye pratik çözümler sunar. Teknolojiyi en iyi şekilde sunan bir marka olup farklı tasarımları sayesinde ev, okul, otel ve benzeri alanlarda yazılım ve uygulamalar geliştirmiştir.

Bticino Markasının Sağladığı Çözümler

Bticino markası birçok alanda yaşamlarımızda yer alarak pratik çözümler sunmaktadır. Farklı çözümlerin geliştirilerek yaşam alanlarımızda yer almasına yardımcı olan marka bünyesinde yer alan 4 farklı markayla birlikte ortak çalışır. Özellikle akıllı ev teknolojisi alanlarında sunduğu çözümler;

  • Kablosuz akıllı ev sistemleri
  • Otomasyon sistemleri
  • Çoklu oda ses sistemleri
  • 2 kablolu interkom iç üniteleri

Olarak sıralanabilir. Bticino markası legrand ekosistem entegrasyonunu kullanarak tüm işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Bticino Yazılım ve Uygulamalar

Kişilerin farklı alanlarda farklı ihtiyaçları olabileceğini düşünerek Bticino markası her alanda pratik çözümler sunmayı amaçlar. Yazılım ve uygulamaları farklı alanlardaki ihtiyaçlara cevap verir özellikte olup özellikle yaşam alanlarında dijital olan alt yapıların kullanılmasına yardımcı oluyor.

Bticino markasının kullandığı alt yapılar; görüntülü kapı sistemleri, sistem tasarım yazılımları ve villa, kat için kapı giriş sistemleridir.

Bticino Ev Otomasyonu Sistemleri

Ev otomasyonları kullanıcılara büyük konfor sunan bir sistemdir. Bticino markası güvenlik açığı oluşturmadan güven ve enerji tasarrufu sağlayacak çözümler sunar. Oturma odası, mutfak, odalar, giriş ve uzaktan kontrol gibi alanlardan bir tanesini ya da hepsini seçerek Bticino markasının tüm özelliklerinden ev otomasyonuna faydalanabilirsiniz.

Bticino Markasının Genel Özellikleri

Bticino markasının sunduğu ürünler ve sistemlerde kurulum esnekliği bulunur. Modüler yapısıyla fonksiyonlarına göre bir tasarım elde edilen sistemler tüm yükleri yöneterek kurulumları esnek olan tasarımlardır.

Her kesimin ve yaşam alanının farklı bir ihtiyacı olacağından her ihtiyaç için farklı bir ara yüzü bulunmaktadır. Basit anahtarlardan en karmaşık sistemlere kadar Bticino markası esnek çözümlerle yaşamlarınızda yer alır.

Whatsapp Whatsapp