İstanbul Zayıf Akım Kablosu

İstanbul Zayıf Akım Kablosu

     İstanbul Zayıf akım kablosu ihtiyaçları oldukça fazla olan şehitlerimizden biridir. Zayıf akım kablosuna firmamız üzerinden erişmeniz mümkündür. YKA Elektrik sayesinde istediğiniz her türlü elektrik ürününe sahip olabilirsiniz. Zayıf akım kablosu isminden anlaşılacağı üzere akım olarak az miktarda iletim yapan kablolara verilen addır. Genellikle 1 kV altında akıma sahip kablolar için zayıf akım kablosu tabiri karşımıza çıkar.

İstanbul Yangın Kablosu

     Hayatımızın her noktasında bazı afetler karşımıza çıkabilir. Doğal afetlerin haricinde yapay olarak veya çeşitli ihmaller sonucunda meydana gelebilen durumlarda bulunur. Bu durumların başında yangın denilen vahim olaylar gelir. Doğal ve çevresel olarak çıkma ihtimali de olsa yangınlar genellikle çeşitli ihmaller sonucunda ortaya çıkan afetlerdir. Bu nedenle yangın gibi durumlara karşılık planlı şekilde hareket edilmelidir. Önden hazırlıklı hareket ederek yangın gibi vahim ve üzücü olayları hafifletmek mümkün olacaktır. İstanbul yangın kablosu ürünleri de bu önlemler içerisinde yer alan ürün gruplarıdır. Kırmızı ve uzun olarak bulunan yangın kablosu yangın sistemleri içerisinde oldukça önemli yere sahiptir. Aynı zamanda yangın alarmı gibi işlemlerin yapılmasına sebebiyet veren genellikle 4 damarlı şekilde bulunan kablolardır. Bu kablolar kısa alanlarda tercih edilmemesi nedeniyle genellikle metre sayısı fazla olan şekilde karşımıza çıkar. Bütün tesisat sistemi içerisinde kullanılması sebebiyle uzun olarak kullanımı daha mantıklı olacaktır. Bu tarz efektif ve faydalı ürünleri YKA Elektrik mağazalarında kolay şekilde bulmanız mümkündür.

İstanbul Viko Karre Priz

     Viko karre priz modeli en çok aranan ve ilgi gören priz türlerinden biridir. Bilindiği üzere insanların yaşam alanlarında elektrik kullanımı olmazsa olmazdır. Elektrik bulunan her mesken içerisinde elektrikli aletleri çalıştırmaya yaraya ve akışı sağlayan prizler bulunur. Şarj etmek ve elektronik cihazların çalışması nedeniyle prizler oldukça önemli bir yere sahiptir. Viko karre priz sayesinde kaliteli prizlere sahip olunur. Prizler detay ürünler gibi görünse de aslında dekorasyon açısından büyük öneme sahiptir. Dekoratif olarak üst düzeyde priz tercihi yapmak ayrıntılara inerek evlerin daha güzel görünmesini sağlar. Her odada normal şartlar 1 ile 3 arasında priz sayısı bulunur. Bazı noktalarda prizler görünür halde olması nedeniyle misafirlerin ve ziyaretçilerin dikkatini çeker. Prizler uzatma kablosu ile entegre olması sonucunda üçlü priz veya çoklu priz denilen ürünler meydana gelir. Bu tarz ürünler yaygın şekilde her evde bulunan basit ama kompakt aletlerden biridir. YKA Elektrik sayesinde aklınıza gelen her türlü Viko ürününe ve farklı markalara ait ürünlere erişim sağlayabilirsiniz. Elektronik hayatımızın her alanında bulunan oluşumlardan biridir. Elektriksiz bir hayat olmaması nedeniyle YKA Elektrik sizler için gerekli olan kurumların başında gelir.

İstanbul Viko Fiyat Listesi

     İstanbul Viko fiyat listesi merak edilen ürün gruplarından biridir. Viko marka bilindiği üzere çeşitli elektronik ve elektrikli ürünlerdir. Elektrik kullanımı sırasında Viko marka ürünler sayesinde çok amaçlı ve efektif kullanım söz konusudur. Priz, aydınlatma anahtarları ve akla gelen birçok noktada Viko markası karşımıza çıkar. Bu tarz ürünlerde en iyi marka olması nedeniyle uygun fiyatlarda nerede satıldığı bireylerin ilgisini cezbeder. Viko marka ürünlere uygun fiyat seçenekleri ile kurumumuz YKA Elektrik üzerinden erişebilirsiniz. Kurumumuz fiyat ve performans dengesine göre oldukça hesaplı seçeneklerle sizlere ürün satışı yapar. Ayrıca YKA Elektrik içerisinde yer alan ürünler kaliteli ve Viko gibi bilinen markaları kapsar. Gönül rahatlığıyla ile kurumumuzdan online sipariş verebilir veya mağazalarımızdan ürün alabilirsiniz.

Whatsapp Whatsapp