EAE İÇ TESİSAT

EAE İÇ TESİSAT

Elektrik enerjisi günümüzde ihtiyaç duyduğumuz en önemli kaynaklardan biridir. Elektrik enerjisi sayesinde etrafımızı aydınlatırken gerek duyduğumuz diğer gündelik ihtiyaçlarımızı da gidermiş oluruz. İhtiyacımız olan enerjiyi evlerimize, ofisimize, okullarımıza ve sayamadığım onlarca ev aletine ulaşmasını sağlayan ise elektrik kablolarıdır. Tüm bu ihtiyaçlarımızı karşılarken elektrik kablosundan güç performansı olarak tam verim almak isteriz. Bu noktada kaliteyi müşterilerine değer kılan EAE Elektrik iç tesisat sistemleri sizlerin hayatlarına dokunmak için yanınızda.

Karmaşadan Kurtulun

Hayatlarımızı devam ettirdiğimiz, saatlerimizi ailemizle sıcacık sohbetler eşliğinde geçirdiğimiz evlerimizin genel görüntüsü hepimiz için tartışılmaz büyük öneme sahiptir. Dekorasyonu ve düzeni bozan karmaşık bir kablo görüntüsünü kim evinde ister ki? EAE iç tesisat sistemi ile sizde evinizdeki karmaşık ve kötü duran kablo görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

Tehlikeli Sonuçları Önleyin

Şüphesiz ki dikkatsiz ve kontrolsüz yapılmış bir tesisat sisteminin kötü sonuçlarını hiçbirimiz yaşamak istemeyiz. Evlerimizdeki ortak yaşam alanımızda yaşayan sevdiklerimizi düşündüğümüzde tesisat sisteminin olası kötü sonuçlarını önlemek için kaliteli malzemeler kullanmak elzemdir. Olası yangınlar ve yaşanan elektrik kesintileri gibi güvenlik ve sağlık açısından kötü sonuçları önlemek için EAE elektrik ürünleri ile hayatınızı aydınlatabilirsiniz.

EAE İç Tesisat Ürün Grupları

EAE İç Tesisat ürün gruplarını şu şekilde sınıflandırabiliriz:

  • E-Line FL/FLD: İç Mekan Busbar Kanal Sistemleri (32A)
  • Dabline: Yükseltilmiş Döşeme Altı Enerji Dağıtım Sistemleri (63-80A)
  • E-Line DK: Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşeme Altı Kablo Kanalları, Buat ve Döşeme Altı Priz Kutusu
  • E-Line N-DK: Şap Altı ve Yükseltilmiş Döşemede Modüler ve Kompakt Çözümler
  • E-Line DL: Çift Devreli Busbar Kanal Sistemleri
  • E-Line SL: Tek Devreli Aydınlatma Devreleri İçin Enerji Dağıtım ve Kontrol Sistemi (25A-32A-40A)
  • E-Line Kam-Kap: Küçük Enerji Dağıtım ve Aydınlatma Busbar Kanal Sistemi (25A-63A)
  • E-Line Smart: Donatılabilir Bürotik Priz Blokları- Masaüstü Priz Sistemi
  • E-Line Multibox: Kombinasyon Kutusu ve Sigorta Kutuları

İşlerimizi yürüttüğümüz günümüzün çoğunu geçirdiğimiz ofislerde de EAE iç tesisat ürünleri sizlerin hizmetindedir. Örneğin; yükseltilmiş döşeme altlarında, şap içerisinde, süpürgelik ve duvar üzerinde, asma tavan içerisinde sizlerin kullanıma sunulmaktadır. Elektriğin hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu düşündüğümüzde, sizde evinizde ve ya ofisinizde konforu ve kaliteyi EAE iç tesisat ürünleri ile yaşamak isteyebilirsiniz. YKA Elektrik olarak biz her zaman en kaliteli ürün seçeneği ile sizlere hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Whatsapp Whatsapp